Xavier Eritja i Ciuró

Xavier Eritja i Ciuró

Candidat n√ļm. 1 al Congr√©s per Lleida

Nascut el 1970 a Sallent. Resideix a Lleida. - Segrià -

Xavier Eritja Ciuró, 46 anys d'edat, nascut a Sallent (Bages) el 26 de març de 1970. Actualment tinc la meva residència a Lleida.

Des de la meva participació en diverses plataformes, entitats i institucions de la ciutat de Lleida, he pogut encapçalar projectes de gestió i dinamització cultural i política que per a mi han resultat ser veritables escoles d'aprenentatge dels valors del catalanisme i del republicanisme.

He tingut la sort de poder encapçalar entitats com l'Ateneu Popular de Ponent, la Plataforma Lleida Decideix, l'Assemblea Nacional Catalana a Lleida i Òmnium Lleida-Ponent, que han estat peces clau a l'hora d'impulsar el moviment independentista a Lleida i Ponent.

Des d'un principi, des d'entitats culturals com l'Ateneu Popular de Ponent o Òmnium Cultural, he pogut anar copsant amb emoció l'articulació i el creixement exponencial del moviment independentista a la nostra societat, avui majoritari.

Crec en la regeneració democràtica a partir dels processos de mobilització i participació directa de la ciutadania, tal com s'ha demostrat aquests darrers anys.

Per tant, crec profundament en la for√ßa de la mobilitzaci√≥ de les classes mitjanes i populars de la nostra societat per construir la nova Rep√ļblica Catalana.

Conecta!

“¬ďCrec profundament en la for√ßa de la mobilitzaci√≥ de les classes mitjanes i populars de la nostra societat per tal de construir la nova Rep√ļblica Catalana.¬Ē”

L'equip

Barcelona

Tarragona

Candidats al Congrés

  Candidat al Senat

  Lleida

  Candidats al Congrés

   Candidat al Senat

   Girona

   Candidats al Congrés

    Candidat al Senat

    Esquerra Republicana

    Secretària General